Menu:

Välkommen till Facklan i Hälleforsnäs!

Ni finner oss i Folkets hus på Storgatan 12 i Hälleforsnäs.

För bokning av biljetter till filmerna på Facklan. Läs mer här!

PADDINGTON 2

FACKLAN HÄLLEFORSNÄS

Dag Datum Tid Ålder Språk Text Entré
Söndag 19 nov 15:30 7 år Sve - 80 kr


Paddington har flyttat in hos familjen Brown i London. Alla älskar den charmiga lilla björnen som sprider glädje och marmelad var han än går. När Paddington letar efter den perfekta presenten till sin faster Lucys hundraårsdag hittar han en bok i herr Grubers butik. För att ha råd att köpa boken måste Paddington ta en rad märkliga jobb. Men plötsligt blir boken stulen! Nu är det upp till Paddington och familjen Brown att avslöja tjuven, en skurk som dessutom tycks vara en mästare i förklädnad.


ALL INCLUSIVE

FACKLAN HÄLLEFORSNÄS

Dag Datum Tid Ålder Språk Text Entré
Söndag 19 nov 18:00 Barntill. Sve Sve 100 kr


En resa till Kroatien med familjen för att fira Ingers 60-årsdag lät som en bra idé ända tills Inger kom på sin man med att vara otrogen. När charterplanet lyfter finns bara en olycklig Inger och hennes två vuxna döttrar med på resan, ordentliga Malin och struliga Tove. Det tar inte lång tid innan systrarnas rivalitet om mamman utvecklar sig till en tävling om vem som bäst kan trösta henne. Malin tror att massage och stillsamma utflykter är vad Inger behöver, medan Tove har en helt annan lösning. För att pigga upp mamma betalar hon i smyg sitt eget one-night stand, bartendern Antonio, 45, för att ta ut Inger på en dejt. Det hela går dock lite för bra och plötsligt har Tove och Malin skaffat sig helt nya problem.

Genre: Komedi
Originaltitel: All Inclusive
Originalspråk: Svenska
Skådespelare: Suzanne Reuter, Jennie Silfverhjelm, Liv Mjönes, Goran Bogdan
Regi: Karin Fahlén


MORDET PÅ ORIENTEXPRESSEN

FACKLAN HÄLLEFORSNÄS

Dag Datum Tid Ålder Språk Text Entré
Söndag 3 dec 18:00 - Eng Sve -


Från den bästsäljande boken av mordgåtornas drottning Agatha Christie kommer nu MORDET PÅ ORIENTEXPRESSEN. Vad som börjar som en extravagant tågresa genom Europa utvecklas snabbt till ett av de mest spännande mysterier som någonsin berättats. För en av tågets passagerare ska resan bli den allra sista, och alla övriga medresenärer är misstänkta. Tiden är knapp och en man måste lösa pusslet innan mördaren slår till igen. Kenneth Branagh regisserar samt spelar själv med i denna stjärnbeströdda ensemble där vi också ser bland andra Penelope Cruz, Johnny Depp, Daisy Ridley och Michelle Pfeiffer.

Genre: Deckare, Drama
Originaltitel: Murder on the Orient Express
Originalspråk: Engelska
Skådespelare: Kenneth Branagh, Johnny Depp, Daisy Ridley, Penélope Cruz, Michelle Pfeiffer, Judi Dench, Josh Gad, Willem Dafoe
Regi: Kenneth Branagh


SOLSIDAN

FACKLAN HÄLLEFORSNÄS

Dag Datum Tid Ålder Språk Text Entré
Söndag 10 dec 18:00 - Sve Sve -


En av Sveriges populäraste komediserier tar steget till vita duken! Vi får följa de tre paren i en komedi om kärlek, barnlängtan, knepiga föräldrar och oskrivna badregler i Torekov.

Genre: Komedi
Originaltitel: Solsidan
Originalspråk: Svenska
Skådespelare: Felix Herngren, Mia Skäringer, Josephine Bornebusch, Johan Rheborg, Henrik Dorsin, Malin Cederbladh, Henrik Schyffert, Sven Wollter
Regi: Felix Herngren, Måns Herngren


TROLLVINTER I MUMINDALEN

FACKLAN HÄLLEFORSNÄS

Dag Datum Tid Ålder Språk Text Entré
Söndag 17 dec 15:30 - Sve - 80 kr


Det är vinter i Mumindalen, men Mumintrollet vill inte gå i ide, han vill undersöka vintern. Snart upptäcker han att märkliga varelser går omkring i den midvintermörka snön och verkar vänta på en märklig och efterlängtad gäst. Gästen kallas för Julen och ivrig får Mumintrollen lära sig allt om den fantastiska juletiden.

Längd: 1 timme 20 minuter
Genre: Äventyr, Familj, Animerat


STAR WARS - THE LAST JEDI

FACKLAN HÄLLEFORSNÄS

Dag Datum Tid Ålder Språk Text 3D Entré
Söndag 17 dec 18:00 - Eng Sve Nej 130 kr


Den episka Skywalker-sagan fortsätter när hjältarna från The Force Awakens ansluter sig till de galaktiska legenderna i ett storslaget äventyr som avslöjar Kraftens uråldriga mysterier och chockerande sanningar från det förflutna. I rollerna ser vi Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, Kelly Marie Tran, Laura Dern och Benicio Del Toro. Star Wars: The Last Jedi är skriven och regisserad av Rian Johnson.

Längd: 2 timmar 30 minuter
Genre: Äventyr, Action, Fantasy
Originaltitel: Star Wars: The Last Jedi
Originalspråk: Engelska
Skådespelare: Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac, Mark Hamill, Carrie Fisher
Regi: Rian Johnson

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet.