Menu:

Välkommen till Facklan i Hälleforsnäs!

Ni finner oss på Storgatan 12 i Hälleforsnäs.

2021-11-29 - Läs uppdaterad information om covidpass.

ENCANTO

FACKLAN HÄLLEFORSNÄS

Söndag 5 dec 15:00

Ord pris: 100 kr
Barn upp till 12 år: 80 kr
Pensionär: 80 kr

Animerat, Äventyr, Komedi, Familj

En högst ovanlig familj, Madrigal, som levt gömd i de colombianska bergen, i ett magiskt hus, i en livfull stad, på en underbar, förtrollad plats som kallas för en Encanto. Encantons magi har välsignat alla barn i familjen med en unik gåva, från superstyrka till makten att hela – alla barn utom ett, Mirabel. Men när hon upptäcker att magin som omsluter Encanto är i fara, bestämmer sig Mirabel för att hon, den enda Madrigal utan krafter, skulle kunna vara hennes enastående familjs sista hopp.

DROTTNING MARGARETA

FACKLAN HÄLLEFORSNÄS

Söndag 5 dec 18:00

Ord pris: 100 kr
Pensionär: 80 kr

Drama
2 tim
11 år

Året är 1402 och en kvinna regerar över ett nytt nordiskt rike. Drottning Margareta har enat Danmark, Norge och Sverige i en union, som hon styr genom sin adoptivson, Kung Erik. Unionen är omgiven av fiender och Margareta planerar därför ett äktenskap mellan Erik och den engelska prinsessan Filippa. En allians med England skulle stärka Kalmarunionen och skydda den mot angrepp. Men en konspiration pågår och Margareta hamnar i ett omöjligt dilemma, som kan kosta henne allt.

Regi: Charlotte Sieling

Skådespelare: Trine Dyrholm, Søren Malling, Morten Hee Andersen, Jakob Oftebro, Bjørn Floberg, Magnus Krepper, Thomas W. Gabrielsson, Agnes Rase, Simon J Berger, Paul Blackthorne

På gång till jul: Utvandrarna och Bamse!

Mer info kommer!

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet.