Menu:

Välkommen till Facklan i Hälleforsnäs!

Nu öppnar vi igen!

Med lite lättnader i restriktionerna så testar vi lite smått att öppna upp. Nuvarande regler: Max 8 personer per sällskap. Social distansering gäller som tidigare.

PAW PATROL: FILMEN

FACKLAN HÄLLEFORSNÄS

Söndag 26 sep 15:00

Ord pris: 100 kr
Barn upp till 12 år: 80 kr
Pensionär: 80 kr

Barntillåten. Längd 1 tim 28 min

PAW Patrol är på gång! När deras största rival, Överdängare, blir borgmästare i närliggande Äventyrsstaden och börjar härja i stan, lägger Ryder och allas favorithjältevalpar in högsta växeln för att ta sig an utmaningen. Medan en av valparna måste möta sitt förflutna i Äventyrsstaden får teamet hjälp från en ny allierad hund, den smarta taxen Liberty. Tillsammans, och beväpnade med spännande nya prylar och utrustning, kämpar PAW Patrol för att rädda medborgarna i Äventyrsstaden!

LENA

FACKLAN HÄLLEFORSNÄS

Söndag 26 sep 18:00

Ord pris: 100 kr
Pensionär: 80 kr

Från 7 år, 107 min

Till min dotter om jag hade någon. Filmen om Lena Nyman är ett ömsint porträtt av en av Sveriges mest genuina konstnärer. När Lena Nyman blir antagen till Dramatens elevskola är hon redan en kändis i Sverige. Från scenskolan och 60-talets sprakande kulturliv blir hon plötsligt världsberömd med de kontroversiella Nyfiken-filmerna. När Lena dör 2011 lämnar hon efter sig 17 papperskassar fulla av hemligheter...


Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet.